Αρχή
Τέλος
Ενήλικες
Παιδιά

Πρόσβαση & Αποστάσεις

Το ξενοδοχείο “MykonosView” βρίσκεται στο ελληνικό νησί της Μυκόνου, ένα από τα κυριότερα νησιά των Κυκλάδων. Διάσημη για την έντονη νυχτερινή ζωή, τον κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής και τις παρθένες παραλίες της, η Μύκονος έχει να προσφέρει κάτι σε όλους, είτε αυτό είναι η ηρεμία και η γαλήνη είτε το απόλυτο στην κοινωνικοποίηση.
Το ξενοδοχείο “MykonosView” αντανακλά αυτή την αντίθεση. Τοποθετημένο στις πλαγιές ενός λόφου, κοιτάζοντας προς τα κάτω τη χώρα της Μυκόνου και τη γαλάζια θάλασσα του Αιγαίου, προσφέρει ένα καταφύγιο ηρεμίας.

Το συγκρότημα είναι περιφραγμένο με ένα ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες. Από ένα κοντινότερο πλάνο, ακολουθώντας τα μονοπάτια που χωρίζουν κάθε ένα κτίριο, γίνεται προφανές ότι αυτό το ξενοδοχείο στην Μύκονο δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα προϊόν αγάπης.
Ωστόσο, η εγγύτητά του στην πόλη σημαίνει ότι έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων. Προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό της γρήγορης πρόσβασης στην ακμάζουσα περιοχή του λιμανιού και στη νυχτερινή ζωή, με την αρμονία της ηρεμίας και της γαλήνης που χαρακτηρίζει το συγκρότημα.
MYKONOSVIEW WELCOMES YOU
AT THE BEAUTIFUL ISLAND OF MYKONOS
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ - MykonosView Hotel

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Πρόσβαση στο ξενοδοχείο “Mykonos View” και μετακίνηση στο νησί της Μυκόνου

Το ξενοδοχείο “Mykonos View” διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε στη Μύκονο. Η πόλη της Μυκόνου βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Χώρα, την κύρια πόλη της Μυκόνου και μόλις 300 μέτρα βόρεια του Αρχαιολογικού Μουσείου.
Οι ανεξάρτητοι περιφραγμένοι χώροι του συγκροτήματος διαθέτουν ένα ιδιωτικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, προσφέροντας έτσι τον τέλειο συνδυασμό γρήγορης πρόσβασης στην πολυσύχναστη περιοχή του λιμανιού, την ασφάλεια, την ειρήνη, την ησυχία και όλα αυτά με θέα τη χώρα.

Αποστάσεις

Agios Stefanos Beach
2,5km
Int. Airport of Mykonos
3km
Old Port
300m
Mando Square
550m
Tourlos new port
2km
Archaeological Museum
300m

Medical Center of Mykonos
1,3km
Bus Terminal 1(Old Port)
300m
Bus Terminal 2 (Fabrika)
1,4km
Taxi Station
250m
Mini Market
250m