Αρχή
Τέλος
Ενήλικες
Παιδιά

MykonosView Hotel
Ένα ξενοδοχείο στην πόλη της Μυκόνου

Το “MykonosView Hotel”, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης της Μυκόνου, μπορεί να αποτελέσει το σημείο εκκίνησης για τις διακοπές σας στην πόλη της Μυκόνου.

Τα Μυκονιάτικα αυτά δωμάτια βρίσκονται στην πλαγιά ενός λόφου με θέα προς την κοσμοπολίτικη χώρα της Μυκόνου και τη θάλασσα.
Ζωντανεύοντας εικόνες των μυκονιάτικων ημερών που πέρασαν, στην προσέγγισή σας σε αυτό το ξενοδοχείο στην πόλη της Μυκόνου και στις διακοπές σας στην πόλη της Μυκόνου που πλησιάζουν, δίνεται η ονειρική εντύπωση πως ένα πέτρινο κάστρο και ένα παραδοσιακό χωριό αναδύονται μέσα από τη μουσική και τους ήχους της πόλης της Μυκόνου, αποτελούμενοι από ξηρά και θάλασσα.
Τα κτίρια του ξενοδοχείου Mykonos View τονίζουν την ομορφιά του νησιού, το τοπίο της Μυκόνου και δένουν αρμονικά με το περιβάλλον τους.

Τα φυσικά δομικά υλικά αυτού του μοναδικού ξενοδοχείου στην πόλη της Μυκόνου, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν με μεγάλη προσοχή από ντόπιους τεχνίτες, αντικατοπτρίζουν απόλυτα τη βλάστηση του νησιού, παράλληλα με την έντονη ηλιοφάνεια, και τα χρώματα του ουρανού και της θάλασσας τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για τις τέλειες διακοπές στη Μύκονο. Έχουμε διαμορφώσει τα κτίρια, τους τοίχους, τα σκαλιά και τα μονοπάτια αυτών των Μυκονιάτικων δωματίων σε αρμονικές και απλές μορφές, με γλυπτές καμπύλες, έτσι ώστε να μπορούν να δένουν με τη γη, τον μύθο και την παράδοση. Τα φυτά και τα λουλούδια του Αιγαίου, προσθέτουν το χρώμα και το άρωμα τους στην σαγηνευτική θέα του ορίζοντα της ανοικτής θάλασσας, την οποία κάποιος μπορεί να απολαύσει από όλα τα δωμάτια αυτού του ξενοδοχείου στην πόλη της Μυκόνου.
Oniro Sunset Bar Restaurant

Ένα μπαρ εστιατόριο στην πόλη της Μυκόνου

Το Μπαρ-Εστιατόριο, ένα από τα δημοφιλέστερα μπαρ της Χώρας της Μυκόνου, προσφέρει στους επισκέπτες του ανεμπόδιστη θέα προς τη Χώρα και το Αιγαίο μέχρι εκεί που χάνεται η ματιά στον ορίζοντα και συναντά το γειτονικό νησί της Σύρου. Η πρόσφατη ανακαίνισή του, έδωσε έναν αέρα φρεσκάδας στο δημοφιλές θέρετρο, προσδίδοντας μια αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης.

Διαμονή Μύκονος Χώρα

Αντλώντας έμπνευση από την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, αυτό το καταλύματα στην Μύκονο διαφέρει σημαντικά από άλλα παρόμοια κτίσματα, χάρη στο μοναδικό του στυλ και τις γοητευτικές λεπτομέρειες. Ένα αυθεντικό περιβάλλον που συνδυάζει άνεση, πρωτοποριακά υλικά και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, δίνοντας την αίσθηση του απροσδόκητου κατά την διαμονή σας σε αυτό το ξενοδοχείο της Μυκόνου.
MykonosView Hotel1
MykonosView Hotel2
MykonosView Hotel3
MykonosView Hotel4
MykonosView Hotel5

Δείτε επίσης

Follow us on Instagram