Αρχή
Τέλος
Ενήλικες
Παιδιά

Μύκονος

Η Μύκονος, το διάσημο νησί των Κυκλάδων έχει συνδέσει το όνομά της με την ατέλειωτη διασκέδαση, τον αμείωτο ενθουσιασμό και προσφέρει πολλές επιλογές για αξέχαστες διακοπές.

Το ξενοδοχείο Mykonos View βρίσκεται σε μία προνομιακή θέση στην πόλη της Μυκόνου. Προσφέρει στους επισκέπτες του μια αξέχαστη διαμονή σε ένα κομψό περιβάλλον διαθέτοντας την αυθεντική κυκλαδίτικη ομορφιά. Το ξενοδοχείο Mykonos View είναι το ιδανικό μέρος για εκείνους που επιθυμούν να εξερευνήσουν το νησί.

Η Μύκονος βρίσκεται ανάμεσα στην Τήνο και τη Νάξο. Είναι το πιο κοντινό νησί στη Δήλο. Μικρά καΐκια αναχωρούν από το λιμάνι της Μυκόνου για το ιερό νησί της αρχαιότητας.

Το νησί των ανέμων, όπως διαφορετικά αποκαλείται η Μύκονος, είναι ένα από τα πρώτα νησιά στην Ελλάδα που αξιοποιεί τους φυσικούς πόρους της - τον ήλιο και τη θάλασσα - στον τουρισμό!
Η μοναδική κυκλαδίτικη ομορφιά των οικισμών, σε συνδυασμό με τις υπέροχες παραλίες, κάνουν τη Μύκονο τον ιδανικό προορισμό διακοπών.
 - MykonosView Hotel
Εξερευνήστε τη γραφική πόλη της Μυκόνου με τα στενά λιθόστρωτα μονοπάτια που είναι πολυσύχναστα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τις διάσημες παραλίες Paradise και Super Paradise, οι οποίες προτιμώνται από διασημότητες, αλλά που είναι και γνωστές για την οργάνωση και την καθαρότητά τους. Επίσης, επισκεφθείτε τις παραλίες Καλό Λιβάδι, Πλατύς Γιαλός, Ελιά και Αγίου Ιωάννη.