ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ MYKONOS VIEW

Ένα ξενοδοχείο στην πόλη της Μυκόνου

Το ξενοδοχείο “Mykonos View” βρίσκεται στο ελληνικό νησί της Μυκόνου, ένα από τα κυριότερα νησιά των Κυκλάδων. Διάσημη για την έντονη νυχτερινή ζωή, τον κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής και τις παρθένες παραλίες της, η Μύκονος έχει να προσφέρει κάτι σε όλους, είτε αυτό είναι η ηρεμία και η γαλήνη είτε το απόλυτο στην κοινωνικοποίηση.

Το ξενοδοχείο “Mykonos View” αντανακλά αυτή την αντίθεση. Τοποθετημένο στις πλαγιές ενός λόφου, κοιτάζοντας προς τα κάτω τη χώρα της Μυκόνου και τη γαλάζια θάλασσα του Αιγαίου, προσφέρει ένα καταφύγιο ηρεμίας.

Το συγκρότημα είναι περιφραγμένο με ένα ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες. Από ένα κοντινότερο πλάνο, ακολουθώντας τα μονοπάτια που χωρίζουν κάθε ένα κτίριο, γίνεται προφανές ότι αυτό το ξενοδοχείο στην Μύκονο δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα προϊόν αγάπης.

Ωστόσο, η εγγύτητά του στην πόλη σημαίνει ότι έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων. Προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό της γρήγορης πρόσβασης στην ακμάζουσα περιοχή του λιμανιού και στη νυχτερινή ζωή, με την αρμονία της ηρεμίας και της γαλήνης που χαρακτηρίζει το συγκρότημα.

MYKONOS VIEW WELCOMES YOU

at the beautiful island of Mykonos

ONLINE BOOKING

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Πρόσβαση στο ξενοδοχείο “Mykonos View” και μετακίνηση στο νησί της Μυκόνου

Πρόσβαση στο ξενοδοχείο “Mykonos View” και μετακίνηση στο νησί της Μυκόνου
Το ξενοδοχείο “Mykonos View” διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε στη Μύκονο. Η πόλη της Μυκόνου βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Χώρα, την κύρια πόλη της Μυκόνου και μόλις 300 μέτρα βόρεια του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Οι ανεξάρτητοι περιφραγμένοι χώροι του συγκροτήματος διαθέτουν ένα ιδιωτικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, προσφέροντας έτσι τον τέλειο συνδυασμό γρήγορης πρόσβασης στην πολυσύχναστη περιοχή του λιμανιού, την ασφάλεια, την ειρήνη, την ησυχία και όλα αυτά με θέα τη χώρα.

Distances of sites and locations from our hotel:
Απόσταση Χλμ/μ Όνομα
Από το Αεροδρόμιο 3χλμ Όνομα Αεροδρομίου: Διεθνής Αερολιμένας Μυκόνου
Από το Παλιό Λιμάνι 300μ Όνομα Λιμανιού: Παλιό Λιμάνι
Από το Καινούριο Λιμάνι 2χλμ Όνομα Λιμανιού: Τούρλος
Από το Κέντρο της Πόλης 550μ Όνομα Πόλης: Χώρα Μυκόνου
Από το Μουσείο 300μ Όνομα Μουσείου: Αρχαιολογικό Μουσείο
Από το Νοσοκομείο 1,3χλμ Όνομα Νοσοκομείου: Ιατρικό Κέντρο Μυκόνου
Από την Παραλία 2,5χλμ Όνομα Παραλίας: Άγιος Στέφανος
Από τη Στάση Λεωφορείου 300μ Αφετηρία 1 (Παλιό Λιμάνι)
1,4χλμ Αφετηρία 2 (Φάμπρικα)
Από την Πιάτσα Ταξί 250μ (απέναντι από το σουπερ μάρκετ Ηρακλής)
Από το Σούπερ Μάρκετ 250μ Όνομα Σούπερ Μάρκετ: Ηρακλής

RESERVATIONS

COME AND ENJOY THE HOSPITALITY & FOOD

Please submit your reservation details and we will contact you to confirm your booking

The Mykonos apartment buildings emphasize the beauty of Mykonos’ island landscape and blend in harmoniously with their surroundings.