ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διακοπές στην πόλη της Μυκόνου
Τα φυσικά δομικά υλικά αυτού του μοναδικού ξενοδοχείου στην πόλη της Μυκόνου αντικατοπτρίζουν απόλυτα τη βλάστηση του νησιού, παράλληλα με την έντονη ηλιοφάνεια, και τα χρώματα του ουρανού και της θάλασσας τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για τις τέλειες διακοπές στη Μύκονο.

Τα κτίρια, οι τοίχοι, τα σκαλιά και τα μονοπάτια αυτών των Μυκονιάτικων δωματίων έχουν διαμορφωθεί σε αρμονικές και απλές μορφές, με γλυπτές καμπύλες, έτσι ώστε να μπορούν να δένουν με τη γη, τον μύθο και την παράδοση. Τα φυτά και τα λουλούδια του Αιγαίου, προσθέτουν το χρώμα και το άρωμα τους στην σαγηνευτική θέα του ορίζοντα της ανοικτής θάλασσας, την οποία κάποιος μπορεί να απολαύσει από όλα τα δωμάτια αυτού του ξενοδοχείου στην πόλη της Μυκόνου.

Απολαύστε τις διακοπές σας στο πολυτελές ξενοδοχείο “Mykonos View”, όπου για τα πάντα έχει ληφθεί μέριμνα, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να ζήσετε αυτό που έχει να σας προσφέρει το νησί της Μυκόνου.

MYKONOS VIEW WELCOMES YOU

at the beautiful island of Mykonos

ONLINE BOOKING

The Mykonos hotel buildings emphasize the beauty of Mykonos’ island landscape and blend in harmoniously with their surroundings.