ΔΙΑΜΟΝΗ

Διαμονή στην πόλη της Μυκόνου

Αντλώντας έμπνευση από την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, αυτό το καταλύματα στην Μύκονο διαφέρει σημαντικά από άλλα παρόμοια κτίσματα, χάρη στο μοναδικού του στυλ και τις γοητευτικές λεπτομέρειες.
Ένα αυθεντικό περιβάλλον που συνδυάζει άνεση, πρωτοποριακά υλικά και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, δίνοντας την αίσθηση του απροσδόκητου κατά την διαμονή σας σε αυτό το ξενοδοχείο της Μυκόνου.

  • ΔΙΚΛΙΝΟ
  • ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
  • ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
  • SUPERIOR ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
  • ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
  • SUPERIOR ΔΙΚΛΙΝΟ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

Οι τύποι δωματίων περιλαμβάνουν μια σειρά από δίκλινα δωμάτια, οικογενειακά δωμάτια, superior δωμάτια και σουίτες, προκειμένου να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και ανάγκη. Είναι συγκεντρωμένα σε ένα οργανικό τρόπο που θυμίζει την παραδοσιακή ζωή του νησιού. Κατηφορίζοντας τις πλαγιές του λόφου, με δωμάτια που προσφέρουν θέα στη θάλασσα της Μυκόνου, η απομόνωση και η αποκλειστικότητα αντικατοπτρίζονται στην εκλεπτυσμένη κομψότητα και την απλότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Ανάμεσα στις πιο εμπνευσμένες διαμονές στη Μύκονο

Το ξενοδοχείο αυτό στην Μύκονο προσφέρει μία ποικιλία στοιχείων στυλ και διακόσμησης που με την σειρά τους ψυχαγωγούν το γυμνό μάτι μέσα από το καλειδοσκόπιο των χρωμάτων, των διαφόρων επιπέδων και των σχημάτων. Η διακόσμηση των δωματίων κυμαίνεται από το παραδοσιακό πετρόκτιστο Μυκονιάτικο στυλ έως και σε πιο ελεύθερο και μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ τα περισσότερα από αυτά διαθέτουν μικρά ψυγεία, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, και απευθείας εξωτερική γραμμή, έτσι ώστε να ικανοποιούν κάθε ανάγκη.

MYKONOS VIEW WELCOMES YOU

at the beautiful island of Mykonos

ONLINE BOOKING

The Mykonos hotel buildings emphasize the beauty of Mykonos’ island landscape and blend in harmoniously with their surroundings.